TR | EN
Microsoft 365 Eğitim Semineri
22.12.2022

Üniversitemizde 09.12.2022 tarihinde gerçekleştirilen Microsoft 365 Eğitim Seminerine 284 öğrenci, 41 idari ve akademik personel olmak üzere 325 kişi katılım sağlamıştır.

Seminere ait video kaydı 30 Aralık 2022 Cuma gününden itibaren,  bidb.ogu.edu.tr  web sayfamızdan izlenebilecektir.

Katılım sağlayan personel ve öğrencilerden gelen geri bildirimlerle de gerçekleştirilen seminerin oldukça faydalı olduğu görülmüştür. Microsoft 365 Eğitim seminerlerinin 2023 yılı içinde yeniden yapılması planlanmaktadır.

Sunumdan önce bahsedildiği gibi Microsoft 365 A5 Lisansı 50 öğrencimize verilecektir. A5 Lisansı kazanan öğrencilerimizin listesi 30 Aralık 2022 Cuma günü web sitemizde (bidb.ogu.edu.tr) ilan edilecektir. Bu lisansların kullanımı ile ilgili bilgi ise öğrencilerimizin kurumsal e-posta ( https://ogrenci.ogu.edu.tr/ )  adreslerine gönderilecektir. Ayrıca; seminerimize katılım sağlayan tüm öğrencilerimiz için Microsoft A3 Lisansı yeni yıl hediyesi olarak ücretsiz verilecektir. Seminer öncesi kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz için Microsoft A3 Lisansı, 30 Aralık 2022 tarihine kadar Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızca tanımlanacaktır. Bu sebeple katılım sağlayan öğrencilerimizin kurumsal e-posta adreslerini aşağıda yazılmış olan bağlantıdan giriş yaparak kontrol etmeleri gerekmektedir.

https://ogrenci.ogu.edu.tr/

Kullanıcı adı: Öğrenci Numarası

Parola: E-posta Parolanız

 

Not: Seminerimizde de anlatıldığı üzere A3 ve A5 Lisansının çok fazla farkı bulunmamaktadır. A5 Lisansına sahip kullanıcılar A3 lisansının tüm özellikleri yanında sadece  POWER BI uygulamasına sahiptir. POWER BI uygulaması A5 lisansının sadece artı uygulamasıdır. Dolayısıyla A3 lisansı da oldukça kapsamlıdır.