Bilgi İşlem Toplantısı
26.10.2022

12.10.2022 Çarşamba günü saat 14:00’da Üniversitemiz Bilgi İşlem Destek Personellerine, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından eğitim verilmiştir. Eğitimde Daire Başkanlığı personellerimizden; Dilek ÇELİK, Çiğdem KARAYEMİŞ, Yasin ÖZKAL, Erkan ANTEPLİ ve İhsan KÜÇÜKAYCAN birimleri ile ilgili sunumlar yapmışlardır.

Üniversitemizdeki yaşanan sorunların çözümü için ayrıntılı bilgi paylaşımı yapılmış ve kullanıcıların yaşadığı sorunların ivedilikle  çözümlenmesi için bilgiler aktarılmıştır. Bilişim destek personellerinin bilgileri güncellenmiştir. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın sunduğu yazılımlar hakkında da ayrıntılı bilgiler verilmiştir.

Bilgi Güvenliği ve KVKK, Teknik Servis Sorunlarının Çözümleri, Üniversitenin Ağ Ve Kablosuz Ağ Alt Yapısı, NetYetki, Microsoft, Office 365 Ve Destek Çağrıları Hakkında Sunumlar Yapılmıştır.

Toplantıya üniversitemizdeki birimlerde görev yapmakta olan 36 bilişim destek personeli katılmıştır. Toplantı, soru / cevap bölümü sonrasında tamamlanmıştır.